ZA TAURUS

ТАУРУС  е трговска компанија специјализирана за тргување и обезбедување на сите премиум пијалоци за локалните и околните пазари. Чувствувајќи  празнина на  од преминум пива, почнавме да тргуваме со  интернационални брендови за  овдешните и  околните пазари.

Ние сме увозници за  најдобрите преминум пива достапни во светот. Ние се обидуваме секогаш да ги понудиме  најдобрите производи со најконкурентни цени за нашите клиенти со кои соработуваме. Нашите добавувачи се светски познати меѓународни компании и производители од Холандија, Белгија, Италија, Шпанија, Обединетите Арапски Емирати и САД.

Во моментов ние сме увозници за следниве брендови:

Пива: Korona, Hoegaarden, Leffe, Kaiserdom, Stela, Franziscaner и други …

Енергетски пијалок: XL Energy Drink

Most students write essays on their own, but there are many benefits of hiring an expert essay writer to write my paper 4 me help you. They generally employ academics that charge 20 to $80 per page for 5 to 16 hours. There may be additional expenses for the creation of parts of the essay that are cited in works. Before you hire any essay writing services, make sure you know the advantages and consequences of hiring an essay writing service.